top of page

HET AANBOD VAN EVF: DE MEEST COMPLETE IN ELEKTRICITEITSWERKEN

Waarvoor kunt u bij EVF terecht?

EVF levert een totaalaanpak in elektriciteit bij nieuwbouw en renovatie. Van de voorbereidende werken tot de piekfijne afwerking, voor elk aspect van uw elektriciteitswerken zit u goed bij ons team.

Voor een optimale service, bieden wij ook nog andere bijkomende diensten aan.
Reken daarom ook op ons voor onder meer:

Diamantboringen in gewapend beton

Boren met een diamantboor zorgt ervoor dat uw structuur niet beschadigd wordt. Op die manier kunnen we perfect gaten boren voor spots. Maar ook voor ventilatietoepassingen, sanitaire toepassingen of in uw keuken komt deze techniek goed van pas.

Automatisatie en domotica met Niko Home Control

Het huis van de toekomst, dat bouwt u vandaag – met EVF. Kies zelf welke opties en modules u verkiest. Hoe u uw wooncomfort wilt maximaliseren. De talloze functies van het Niko Home Control-systeem garanderen u een woning op maat – op basis van uw budget en behoeften. Het perfecte systeem voor de meerwaardezoeker die bij verbouwing of nieuwbouw voluit wilt inzetten op innovatie.

Binnen- en buitenverlichting

EVF levert en plaatst alle denkbare binnen- en buitenverlichting. We overlopen met u stijlvolle collecties van de beste leverancier, zodat u meteen vindt wat bij uw stijl en smaak past.

Video- en parlofonie

Veilig én comfortabel wonen, dat doet u met een video- of parlofoon. Ontdek wie er voor de deur staat nog voor u de deur opendoet. En laat uw gasten binnen met één druk op de knop. Handig, toch?

Vraag nu uw gratis offerte aan bij EVF!

bottom of page