top of page

ELEKTRICITEIT RENOVEREN?
KIES VOOR HET VAKMANSCHAP VAN EVF

Totaal vernieuwen of gedeeltelijk renoveren?

Vertel ons wat uw plannen zijn, wij ontwikkelen een plan op maat van uw woonproject. Of het nu gaat om een gedeeltelijke vernieuwing van uw elektriciteit, een totale renovatie van uw installatie of nieuwbouw. Op ons kunt u rekenen voor deskundig uitgevoerde elektriciteitswerken.

Uw elektrische installatie moet aan heel wat voorwaarden voldoen. Niet alleen technisch, maar ook op het gebied van comfort. Dankzij onze ruime ervaring bij EVF Elektriciteitswerken loodsen we u met plezier door de vele keuzes en materialen waarmee u geconfronteerd wordt ook voor eventuele bijkomende diensten om dit tot een goed einde te brengen kunt u op ons rekenen. Wij naast elektriciteitswerken namelijk een extra aanvullend aanbod.

Elektriciteit renoveren: een vak apart

Een renovatieproject: er komt heel wat bij kijken. Wij zorgen voor een strikte planning én een correcte oplevering, zodat alles mooi kan aansluiten. Bovendien leveren we onze werken keuringsklaar op, zodat u of wij meteen uw elektrische installatie kunt laten keuren door een erkend organisme.

Meer weten of een gratis offerte aanvragen? Contacteer ons!

bottom of page